Virtuaalitalli Atlas

virtuaalihevonen

Caius

Virallinen nimi Caius
Kutsumanimi Caius, Kai
Rekisterinumero/PKKid #PKK3293
Rotu suomalainen puoliverinen
Sukupuoli ori
Väri, merkit m, ti, pta, mtj mvsk
Säkäkorkeus 169cm
Syntynyt 01.07.2019
Ikääntyminen oma, 6v
Kasvattaja aksu / VT Atlas
Omistaja aksu / VT Atlas
Koulutustaso ko. vaativa A - re. 160cm
FF-kelpoinen

EV-II estevarsojen laatuarvostelu 01/2020
rakenne 6 - suku 8 - käytös tilaisuudessa 4
irtohypytys 2 - askellajit 2 - lisäpisteet 6
yht. 30p.

Caius on hieman sellainen mamman lellipoika. Pitkään haaveiltu musta ori on valehtelematta saanut alusta pitäen hieman erikoiskohtelua. Fiksuna tapauksena Caius osaa ottaa kaiken hyödyn irti saamastaan huomiosta. Onneksi ori on myös huomattavan kiltti ja rauhallinen nuoresta iästään huolimatta. Ori tuntuu perineen isänsä Houdinin taidot ja sen voi välillä löytää milloin mistäkin paikasta josta Caius tietää löytävänsä jotain hyvää naposteltavaa.

Käsiteltävänä Caius on varsin mukava kaveri. Ori tykkää omista ihmisistään ja tulee mielellään kaikkeen touhuun mukaan. Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta vaikka välillä Caiuksen kiinnostus ympäristöä, ihmisiä ja tavaroita kohti voi välillä hidastaa kun ori haluaa tutkia hoitotarvikkeet, takin taskut, kengät, hatun...

Varusteiden laittaminen onnistuu hienosti, mutta kylmiä kuolaimia ori ei suuhunsa halua.

Ori on osoittautunut myös varsinaiseksi temppuhepaksi. Caius tykkää nostella tavaroita, joten sille on alettu opettamaan tavaroiden nostamista pyynnöstä ja tiettyjen tavaroiden nostamista. Jalkojen nostamista opetellaan pikkuhiljaa jalka kerrallaan.

Ratsun hommien opiskelu on Caiuksen kanssa alkanut odotetusti hienosti. Innokkuus uusien asioiden opetteluun on helpottanut oriin koulutusta huomattavasti. Oriilla on hienot liikkeet ja se vaikuttaa lupaavalta monitoimiratsulta. Toiveissa olisikin saada oriista tulevaisuudessa kisakaveri erityisesti kenttäratsastukseen.

Sukutaulu

Laakson Cell
m, sf, 168cm
KTK III, YLA2
Castle's Warrior evm
m, sf, 170cm
Armand evm
mkm, sf, 169cm
Castle's Evelyn evm
m, sf, 167cm
Landlady of the Circle evm
rn, sf, 165cm
Everett evm
rn, sf, 171cm
Madeleine evm
prt, sf, 166cm
Hiccup
m, fwb, 167cm
PP MVA
Wapsynce evm
fwb, mrn, 168cm
Upwardly evm
fwb, m, 170cm
Marlett evm
fwb, trt, 165cm
Flakie Chronicles evm
fwb, m, 162cm
Just Trouble evm
fwb, trn, 167cm
Daze Fram evm
fwb, m, 164cm
Isän takaa Emän takaa

Jälkeläiset

s. skp. Nimi emä menestys

Kilpailukalenteri

ESTERATSASTUS (ERJ) KOULURATSASTUS (KRJ)
KENTTÄRATSASTUS (KERJ) MUUT KILPAILUT
NÄYTTELYT

21.12.2019 PKK Vänrikinmäki; tamma&varsa, t. Lynn; LKV
Yhteisarvosana: 5
"Vahvarakenteinen, komea ratsuhevosen aihio. Varsan takajalkojen asento hyvin samankaltainen kuin emällä, voisi olla hieman paremmin kulmautuneet. Takaosa on emää voimakkaampi ja varsan yleisilmeessä näkyy molemmilta vanhemmilta perittyjä piirteitä. Uskon tämän kasvavan sporttiseksi, raamikkaaksi kokonaisuudeksi."

17.11.2019 PKK Hukkapiilo; varsat, t. Inna; LKV, EO-sert, BIS3
05.11.2019 PKK
Järnby; puoliverivarsat, t. Anne, LKV, EO-sert
01.11.2019 PKK
Saaristo; muut hevosvarsat, t. Elisa; LKV, EO-sert

Arvostelutilaisuudet

-

Palkintokaappi

Päiväkirja

05.07.2019 - Pitkästä aikaa varsahumua.

Monen monta päivää on mennyt siitä kun Atlaksessa on viimeksi ihasteltu puoliverivarsaa. Tätä varsaa on kovasti odotettu ja kun vihdoin SE aamuinen puhelu tuli, aksua ei juuri mikään pidätellyt enää kotona. Hikka oli vastassa varsin hyväntuulisena ja tuoreen emän takaa paljastui aivan täydellinen pieni hevosen alku. Musta, tähtipäinen sukkajalka ori joka on aivan isänsä näköinen.

Pikkuoriin isä oli yksi tärkeimpiä virtuaalihevosiani, jolle syntyi aikanaan tusinan verran jälkeläisiä mutta ne ovat siirtyneet jo ajasta ikuisuuteen. Onneksi oriista oli vielä pakastetta jäljellä ja saatiin kuin saatiinkin toteutettua tämä pieni unelmapoika. Ori oli monitoimiori, joka ei kilpaillut aivan hirvittäviä määriä ja selkeästi omaa tasoaan alemmilla luokilla. Hikka valikoitui emäksi koulutustasonsa, luonteensa ja värinsä takia. Toiveena oli kuitenkin saada musta varsa jonkinlaisella päämerkillä.