Vanhat vaikuttajat

 

FIN MVA TK1 BH VV-12 Biscuit Bishop's Silver Frost "Eemeli"
s. 12.12.2000, kasv. Anne Leskinen, Biscuit Bishop's

Eemeli tuli minulle kun pääsin Kannukseen kennellinjalle opiskelemaan. Opiskeluihin mukaan passelia koiraa ei sillä hetkellä ollut Roopen ollessa jo 14-vuotias ja täysin äiteen koira.
Empun kanssa hommailtiinkin opiskelujen ajan kaikenlaista tokosta raunioihin. Koulun aikana ehdittiin kilpailla tokossa TK1 ja kaksi avoimen kisaa ilman tulosta sekä suorittaa hyväksytysti BH.

Eemeli viihtyi joukossa helmikuuhun 2012 asti, jonka jälkeen tulin tulokseen että nykyisessä asuinmuodossa ja kokoonpanossa ei elo suju ihan oman haluni mukaan ja Eemeli muutti ainakin toistaiseksi takaisin siskolle.

Eemelin sivu

 

 

Biscuit Bishop's Atlas "Aaro"
15.06.2000 - 18.06.2005 (tod.näk. vatsalaukunkiertymä)
kasv. Anne Leskinen, Biscuit Bishop's

Aaro oli siskon ensimmäisen pentueen ensimmäinen pentu. Itse olin riparilla kun pennut syntyivät ja jostain syystä väliaikatiedoissa puhutusta Aarosta jäi semmonen tietty fiilis, vaikka pennuthan oli toki tarkoitus myydä. Kotiin päästyäni sain sitten Aaron syliin ja tiesin siltä istumalta että siinä on Minun Koira. Ja niinhän se olikin.

Aaro oli se minun Elämän Koira. Ylikorkea (nolot 75cm) iloinen isovillapoika, jonka kanssa ei harrastettu muuta kuin yhdessä elelyä. Kaikessa yksinkertaisuudessan maailman paras koira.
Koira josta en muuttaisi yhtään mitään.

 

 

 

FIN MVA Gray-Day's Finger-Print "Roope"
03.09.1993 - 05.09.2009 (lopetettu, vanhuus, kroppa petti alta)
kasv. Marja-Leena Jarkko, Gray-Day's

Roopemoope-Velihopia oli perheen ensimmäinen kääpiövilla, josta loppupeleissä muovautui äitin koira. Moope oli hyvin iloinen pikku-ukko, joka parhaimpina päivinään osasi tokon alokasluokan liikkeet. Agilitytykkiä Roopesta ei ikinä tullut, kun esteiden merkkailu vei hyppimisestä voiton.

Biscuit Bishop's Frost-pentujen isä.

 

 

 

 

Hot Gossip Come Back Liza "Nana"
29.08.1992 - 07.12.2006 (lopetettu, nisäkasvaimet)
kasv. Sirpa Kemppainen, Hot Gossip

Nana-omenainen oli kenties kiltein koira jota maa päällään kantoi. Kaikkien kaveri, joka ei ikinä tehnyt pahaa kärpäsellekään. Nana tuli meille aikuisena, mutta heti kotimatkalla näytti ottavan paikkansa ja istui auton takapenkillä kuin olisi aina siihen kuulunutkin.